Etkinlikler
Eğitimler
Sayılarla Eğitim
Eğitim Başlıkları
Eğitim Galerisi
Gıda Güvenliği Kurulu'nun misyonu, Yıldız Holding'in gıda güvenliği ve tüketici hassasiyetleri
konularında en yüksek standartlarda ve kalitede gıdalar üreten lider bir küresel gıda üreticisi olmasıdır.
Gıda Güvenliği Kurulu olarak bu misyon doğrultusunda oluşturduğumuz kurumsal standartlara uygunluğun sağlanması amacıyla sadece denetim yapmakla kalmayıp aynı zamanda yurt içi ve yurt dışındaki tüm Holding gıda şirketlerine danışmanlık hizmeti veriyoruz, bilgilendirme notları hazırlıyoruz ve eğitimler veriyoruz.
Gıda Güvenliği Kurulu olarak bu misyon doğrultusunda oluşturduğumuz kurumsal standartlara uygunluğun sağlanması amacıyla sadece denetim yapmakla kalmayıp aynı zamanda yurt içi ve yurt dışındaki tüm Holding gıda şirketlerine danışmanlık hizmeti veriyoruz, bilgilendirme notları hazırlıyoruz ve eğitimler veriyoruz.
Sayılarla Eğitim
2019 yılından günümüze kadarki süreçte tüketici
hassasiyetlerine uygun gıda standartlarımızla ilgili olarak verilen eğitimlerde özetle:
650+
25 ayrı grupta toplam 402 kişiye eğitim verildi.
230
Toplamda 36 günlük (230 saat) eğitim verildi.
36
36 farklı bölgede bulunan gıda fabrikamızın yöneticileri eğitimlerimize katıldı
Eğitimlerde sinerji sağlamak üzere, farklı fabrikalar ve departmanlar bir araya getirilmektedir. Kalite sağlama departmanı
başta olmak üzere; Ar-Ge, Satın Alma, Tedarik Zinciri, Üretim, Bakım, Regülasyon, İnsan Kaynakları gibi tüm ilgili birimler eğitimlere iştirak etmektedir.
Tüketici hassasiyetleri standartlarımızla ilgili fabrikalar ve kritik departmanlar arası hizalanmanın sağlandığı bu eğitimlerde, katılımcılar
eğitim sonrası aşağıdaki yetkinlikleri de elde etmektedirler:
- Fabrika iç eğitimlerini verebilirler.
- Yeni eğitimciler yetiştirebilirler
- İç tetkik yapabilirler
- Yeni iç tetkikçiler yetiştirebilirler
- Ayrıca Tüketici Hassasiyetleri Standartlarımıza uygunluğun sağlanması süreçlerine liderlik yapabilirler
Eğitim Başlıkları
Tüketici Hassasiyet
Analiz ve Doğrulama
Helal
Koşer
Vejetaryen / Vegan
Bitki-bazlı Gıdalar
Gıda Güvenliği
Pest Yönetimi
Bakım - Kalibrasyon
Alerjen Yönetimi
Tedarikçi Yönetimi
Sanitasyon
İzlenebilirlik
HACCP
Ar-Ge ve diğer konular
Gıda Savunması
Gıda Savunma Planı
Tehdit Değerlendirmesi
Tatbikat
Eğitim Galerisi
Filtrele:
Başlıklar
Zaman